Моля прочети!

Go down

Моля прочети!

Post  Twilight–№1 fan! on Fri Aug 07, 2009 2:13 pm

Здравейте на всички!Знам че много хора не обичат особено правила но искам форума да функционира правилно и всички да сме добре и доволни И така ето и някои правила които бих искала да спазвате!

1.ИЗРИЧНО се забранява публикуването на съобщения с обидно съдържание!
2.Моля, нека директно да съобщите на администраторите или модераторите на форума, или от PM съобщение, или чрез имейл, за всяко неоторизирано използване на вашия акаунт и възможно нарушаване на сигурността.
3.Моля, покажете уважение към другите членове на форума и не обиждаите вярванията на живота им, тяхното мнение, техният стил. Да не се реагира с обидни коментари към всеки потребител, дори и ако той е нарушил всяко правило. Просто докладваите на администратора или модератора, с ЛС.
4.Забранява се тормозът на неприкосновеността на личния живот и гражданските и социални права на другите потребители (такива като събиране или съхраняване на лични данни на други потребители).
5.Моля, бъдете внимателни при използването на езика в усилиятата си да се изкажете!Тези, които нарушават тези ограничения ще бъдат уведомени с лично съобщение от модератора или администратора.Който след тези съобщения продължава с грешно използване на езика просто ще бъдат отстранени от форума!
6.Забранен е вносът на не-реален имейл по регистрация, защото няма да можете да си завършите вашата регистрация!
7.И като за последно искам да ви помоля да пишете на български а не на латинеца!Все пак или сме или не сме истински българи!


Това са мойте правила!Надявам се да се спазват за да няма усложнения! Razz
avatar
Twilight–№1 fan!
Admin

Posts : 50
Join date : 2009-08-07
Age : 25

View user profile http://tw-fan-zone.twilight-mania.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum